Wout Brama gaat per direct ‘down under’ | De Utrechtse Internet Courant Wout Brama gaat per direct ‘down under’ | De Utrechtse Internet Courant

Wout Brama gaat per direct ‘down under’

Wout Brama gaat per direct ‘down under’
De Utrechtse middenvelder Wout Brama (30) vertrekt per direct van FC Utrecht naar de Australische club  Central Coast Mariners in de staat Nieuw-Zuid-Wales.

De Utrechtse middenvelder Wout Brama (30) vertrekt per direct van FC Utrecht naar de Australische club  Central Coast Mariners in de staat Nieuw-Zuid-Wales.

Dat meldt FC Utrecht op haar website. De Telegraaf meldde het zaterdag al eerder, op basis van bronnen in Australië. Brama gaat aan de slag bij de Central Coast Mariners, een club in de Australische A-League in de stad Gosford, aan de oostkust van het land. Brama hoopte twee jaar geleden al naar Sydney FC over te kunnen stappen, maar die deal ketste af.

Volgens De Telegraaf droomt Brama al langer van een carrière in Australië. Brama maakte eind 2016 de overstap van PEC Zwolle naar FC Utrecht, om de geblesseerde middenvelder Rico Strieder te vervangen. Toen tekende hij voor anderhalf jaar.

Voor FC Utrecht kan het vertrek van Brama slecht nieuws zijn: na de zware blessure van de Deense spits Simon Makienok mist trainer Erik ten Hag nu een tweede belangrijke speler. Na 0-0 in de thuiswedstrijd tegen Poznan in de Europa League afgelopen donderdag, is het de vraag hoe dit de vervolgwedstrijd zal beïnvloeden.

3 Reacties

Reageren
  1. Paul

    Had dat geen weekje later gekund met de belangrijke return tegen Poznan op het programma? In Australie begint de competitie pas maanden later. Met een nog niet fitte Strieder en Ayoub is dit een aderlating voor het elftal.

    Trouwens….de vele vertrekkers en nieuwe aankopen beloven een rommelige start voor de club en kost je zeer wss Europees vervolg….jammer…..

  2. Wim Vreeswijk

    Heeft het vertrek van Wout Brama de FC nog iets opgeleverd aan euro’s. Daar hoor ik niemand over. Of lopen ze allemaal gratis de deur uit?

  3. Paul

    Henk…..lees de website van de club….daar staat het verhaal.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).