De beste uittips voor dit weekend in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant De beste uittips voor dit weekend in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant

De beste uittips voor dit weekend in Utrecht

De beste uittips voor dit weekend in Utrecht
Vrijdag Dansen: Vieze Vrijdag

Het is weer bijna weekend! Waar moet je zijn? DUIC zocht het voor je uit en geeft tips.


De beste uittips voor dit weekend in UtrechtDonderdag

Dansen: Hiphop Saved My Life

Vier donderdagen presenteren EKKO en de Herman Brood Academie het EXF (Eindexamen Festival) voor de afstuderende hiphop-artiesten. Talentvolle jonge rappers en producers van de opleiding treden live op en daarna is het de hele nacht dansen op de beste hiphop classics en beats van Dr. Moon en DJ EZD. Deze donderdag is de eerste sessie.
facebook_logo_detail-e1478699996820-1

De beste uittips voor dit weekend in UtrechtVrijdag

Dansen: Vieze Vrijdag

Er is een nieuw feestje in de stad. In de Winkel van Sinkel kun je de hele nacht dansen op de beste techno en techhouse bij Vieze Vrijdag. Verwacht dikke beats, vette aankleding, visuals, lasers, confetti en een zaal vol grote ballonnen. Deze vrijdag is de eerste editie.
facebook_logo_detail-e1478699996820-1

De beste uittips voor dit weekend in UtrechtVrijdag

Dansen: No More Heroes: Blur vs Oasis

Britpop dood? Welnee. Bij deze No More Heroes herbeleef je de gloriedagen van dit muziekgenre. De nadruk ligt op de strijd tussen Blur en Oasis. Volkskrantjournalist en dj Gijsbert Kamer vertegenwoordigt het noorden van Engeland (Oasis, The Stone Roses, The Beatles) en neemt het op tegen gastheer DJ St. Paul die het zuiden zal verdedigen (Blur, The Clash, Radiohead).
facebook_logo_detail-e1478699996820-1

De beste uittips voor dit weekend in UtrechtZa en zo

Shoppen: Stock & Sample Sale Voorstraat

Zaterdag en zondag kun je weer shoppen voor fijne prijsjes tot je erbij neervalt in de Voorstraat. Deelnemers van deze Stock & Sample Sale zijn onder meer PUHA SHOP, Klijs&Boon, Revenge Utrecht, Sussies Vintage, The Village Coffee & Music, Plato Utrecht, Giensch, SLA, Schoenmakerij ’t ambacht.
facebook_logo_detail-e1478699996820-1

De beste uittips voor dit weekend in UtrechtZaterdag

Eten: Winter vegan tapas

Lekker dierenleedvrij eten kan zaterdag in Molen de Ster. Daar wordt een all you can eat vegan tapas buffet georganiseerd. Compleet met delicatessen als veganistische kaasfondue (ja, dat kan!), geroosterde groenten, uiensoep en heel veel lekkere desserts. En dat allemaal in de gezellige oude houten molen.
facebook_logo_detail-e1478699996820-1

De beste uittips voor dit weekend in UtrechtZaterdag

Dansen: Pleinvrees On Tour

Het Amsterdamse partycollectief Pleinvrees is weer op tour. Deze zaterdag zetten ze de Ronda in TivoliVredenburg op z’n kop. Ze nemen onder meer de Franse producer Rodriguez Jr. (Mobilee) en de beatmakers Johannes Brecht (Diyanamic) en Stephan Bodzin (Herzblut, Systematic) mee. Het jazzy en catchy Utrechtse trio Faux Nom maakt de line-up compleet.
facebook_logo_detail-e1478699996820-1

Zondag

Klassiek: Harriet Krijgh & Magda Amara

Harriet Krijgh en Magda Amara zijn hard op weg om een van de succesvolste pianocelloduo’s te worden. Krijgh gaat vanaf dit jaar natuurlijk als opvolgster van Janine Jansen aan de slag als artistiek leider van het Internationaal Kamermuziek Festival Utrecht. Zondag hoor je haar samen met pianiste Magda Amara Mendelssohn, Schumann en Mjaskovski spelen.
facebook_logo_detail-e1478699996820-1

Zijn we nog iets vergeten? Je kunt jouw uittip hieronder plaatsen.

1 Reactie

Reageren
  1. KEK

    Theatersport KEK vs Sterk spul
    http://www.kek-utrecht.nl

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).