Bier en Appelsap: tips voor ouders en kinderen | De Utrechtse Internet Courant Bier en Appelsap: tips voor ouders en kinderen | De Utrechtse Internet Courant

Bier en Appelsap: tips voor ouders en kinderen

Bier en Appelsap: tips voor ouders en kinderen
Bier en Appelsap is een platform voor ouders in de regio Utrecht met tips om met je kinderen op pad te gaan. Bier en Appelsap houdt van horeca, cultuur, natuur en geeft elke week een overzicht van de leukste weekendtips!

Bier en Appelsap is een platform voor ouders in de regio Utrecht met tips om met je kinderen op pad te gaan. Bier en Appelsap houdt van horeca, cultuur, natuur en geeft elke week een overzicht van de leukste weekendtips!

Speciaal voor DUIC heeft Bier en Appelsap 5 leuke tips voor het weekend voor je geselecteerd!

 

Op de fiets (2+)
Het is een mooie dag en nijntje gaat een stukje fietsen. Wat ziet ze allemaal onderweg? Actrice Marianne van Houten neemt je mee langs de vijver met witte eenden, door het bos – helemaal naar opa en oma Pluis. Onderweg zingt ze de vrolijkste liedjes met je.

Wanneer: 21 en 22 juni 
Waar: Bibliotheek Zuilen en Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum, Utrecht
Meer info: website Bibliotheek Utrecht

MEIDEN Avond: 100% Coco New York
Kinepolis en MEIDEN magazine hebben het leukste bioscoopuitje! Ga samen naar de Kinepolis MEIDEN Avond met de film 100% Coco New York. Naast de film kan je als een ster shinen op de roze loper, krijg je een welkomstdrankje en een snack, zijn er in de bios stands met beauty en lifestyle producten en ga je naar huis met een goodiebag. Deze avond is ook de première van de film, dus zal er een deel van de cast aanwezig zijn en zijn er toffe optredens!

Wanneer: vrijdag 21 juni
Waar: Kinepolis Jaarbeurs, Utrecht
Meer info: website Kinepolis

Workshops tijdens Duurzame week
Welke leuke workshop kies jij? In de Moestuin kan je meehelpen om de meubels op te knappen (8+) of maak een pizza en doe de tuinspeurtocht. 
Ga muziekinstrumenten van restafval maken (6+) in Stadstuin Klopvaart of doe mee met de inloopworkshop Plastic Soep Helden (8+) op het Neude.

Wanneer: zaterdag 22 juni
Waar: De Moestuin, Stadstuin Klopvaart en Neude, Utrecht
Meer info: website Duurzame Week

Vier de verjaardag van nijntje
Op 21 juni is nijntje jarig en dat kan je gaan vieren in het nijntje museum! Je kunt de hele dag genieten van theatervoorstellingen, er wordt voorlezen uit leuke nijntje-boekjes en natuurlijk is nijntje zelf ook van de partij!

Wanneer: vrijdag 21 juni
Waar: nijntje museum, Utrecht
Meer info: website nijntje museum

Berliner Garten #2 en Le Bazarre bij RAUM
De tweede editie van Berliner Garten zoomt in op de ‘urban culture’ in de straten en op de pleinen van Berlijn. Loop over straat en je ontdekt iedere tien meter weer een nieuwe muurschilderingen, paste-ups, stickers of stencils van nieuw talent én gerenommeerde kunstenaars. Ook wordt overal op straat (versterkte) muziek gemaakt en gedanst door zogenoemde ‘buskers’, performers die hun kunsten vertonen op daarvoor bestemde ‘vrije’ plekken. En je hoeft er dus niet voor naar het museum, want je vindt het gewoon op straat, gratis en voor nop!

Wanneer: zondag 23 juni
Waar: Berlijnplein, Utrecht
Meer info: Facebookevent

Wil je meer uitjes? Ga dan naar www.bierenappelsap.nl. Tip: check voor je op pad gaat altijd nog even de website of Facebookpagina van de betreffende organisatie voor eventuele wijzigingen of annuleringen. 

 

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).