Bier en Appelsap: tips voor ouders en kinderen | De Utrechtse Internet Courant Bier en Appelsap: tips voor ouders en kinderen | De Utrechtse Internet Courant

Bier en Appelsap: tips voor ouders en kinderen

Bier en Appelsap: tips voor ouders en kinderen
Bier en Appelsap is een platform voor ouders in de regio Utrecht met tips om met je kinderen op pad te gaan. Bier en Appelsap houdt van horeca, cultuur, natuur en geeft elke week een overzicht van de leukste weekendtips!

Bier en Appelsap is een platform voor ouders in de regio Utrecht met tips om met je kinderen op pad te gaan. Bier en Appelsap houdt van horeca, cultuur, natuur en geeft elke week een overzicht van de leukste weekendtips!

Speciaal voor DUIC heeft Bier en Appelsap 5 leuke tips voor komend weekend voor je geselecteerd!

Cirque Moustache bij Geertje’s Hoeve
Dit jaar reist Cirque Moustache alweer voor de 7e keer door Nederland voor een zomertour. In de voorstelling Royale bereiden de circusartiesten en het publiek zich voor op het hoogstaand bezoek. Poets je schoenen, trek je netste kleren aan en oefen alvast een buiging!
De voorstelling Royale is op meerdere locaties in onze regio te zien, maar ook op leuke campings in het land. Dit weekend kan je ze bewonderen bij Geertje’s Hoeve in Haarzuilens!

Wanneer: 20 en 21 juli
Waar: Geertje’s Hoeve, Haarzuilens
Meer info: 
website Cirque Moustache

Culturele Zondag: Kadeconcert
Na meerdere edities in eerdere jaren keert het Culturele Zondag Kadeconcert dit jaar terug met een tweedaags programma. Het drijvende podium in de Weerdsluis is deze twee dagen de basis voor een swingend openluchtconcert. Ga op zaterdagavond en zondagmiddag juli genieten van een gevarieerd muziekprogramma in de prachtige Weerdsluis. Toegang is gratis.

Wanneer: 20 en 21 juli
Waar: Weerdsluis, Utrecht
Meer info: 
website Culturele zondagen

Kleuterbios: Juf Roos
Ga mee op avontuur tijdens het verjaardagsfeest van Juf Roos op 21 juli tijdens de Kleuterbios! De perfecte eerste filmbeleving voor de aller kleinste.
Hiep hiep hoera, Juf Roos is jarig! Natuurlijk organiseert ze een gezellig verjaardagsfeestje en iedereen is uitgenodigd. Om het extra feestelijk te maken versiert de grappige buurjongen Gijs de kleurrijke molen waarin Juf Roos woont. Maar Gijs gebruikt veel te veel ballonnen. Tot hun grote schrik stijgt de molen door de vele ballonnen zomaar op, met Juf Roos en Gijs er nog in! Ze worden door de vliegende molen meegevoerd op een spannend avontuur over de hele wereld.

Wanneer: zondag 21 juli
Waar: Kinepolis Jaarbeurs, Utrecht
Meer info: 
website Kinepolis

Natuurworkshop: Eetbare planten
Amelisweerd zit vol met leven. In deze natuurworkshop gaan we met schepnetjes, zoekkaarten en loeppotjes de kleinste beestjes ontdekken, eetbare planten zoeken en leren over de natuur.

Wanneer: zondag 21 juli
Waar: Amelisweerd, De Veldkeuken, Utrecht
Meer info: 
website Natuurbeleving de Boomklever

Onderzoek en doe deze zomer
In het museum en de Oude Hortus zijn er van 6 juli t/m 1 september allerlei activiteiten. Doe mee aan een workshop en ontdek wat er in de vijver leeft of maak een bijenhotel. Zin om te experimenteren in het Jeugdlab? De jeugdlaboranten zijn de hele zomervakantie aanwezig!

Wanneer: Dagelijks geopend in de zomervakantie 
Waar: Universiteitsmuseum, Utrecht
Meer info: 
website Universiteitsmuseum

Wil je meer uitjes? Ga dan naar www.bierenappelsap.nl. Tip: check voor je op pad gaat altijd nog even de website of Facebookpagina van de betreffende organisatie voor eventuele wijzigingen of annuleringen. 

 

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).