Bier en Appelsap tipt leuke uitjes voor ouders en kinderen in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant Bier en Appelsap tipt leuke uitjes voor ouders en kinderen in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant

Bier en Appelsap tipt leuke uitjes voor ouders en kinderen in Utrecht

Bier en Appelsap tipt leuke uitjes voor ouders en kinderen in Utrecht
Bier en Appelsap is een platform voor ouders in de regio Utrecht met tips om met je kinderen op pad te gaan. Bier en Appelsap houdt van horeca, cultuur, natuur en geeft elke week een overzicht van de leukste weekendtips!

Bier en Appelsap is een platform voor ouders in de regio Utrecht met tips om met je kinderen op pad te gaan. Bier en Appelsap houdt van horeca, cultuur, natuur en geeft elke week een overzicht van de leukste weekendtips!

Speciaal voor DUIC heeft Bier en Appelsap 5 leuke tips voor komend weekend voor je geselecteerd!

CABbuurtfeest!
Zaterdag kun je een kijkje nemen bij de ondernemers in het CABgebouw tijdens het gratis buurtfeest, lekker een biertje drinken, maar er zijn ook veel leuke activiteiten. Geniet van de muziek van lokale bandjes terwijl je een hapje eet en de kinderen zich uitleven op het springkussen. Tussen 13.00 en 20.00 uur treden lokale bands op terwijl de barbecues opgestookt worden. Vegan koks van Oproer en Rammenas bereiden lekkere maaltijden, maar ook voor een lekker stukje vlees kun je op het buurtfeest terecht.

Wanneer: zaterdag 1 september
Waar: CAB gebouw, Utrecht
Meer info: Facebookevent

Fortenfestival
Van zaterdag 1 t/m zondag 9 september is het landschap van de Waterlinies in Nederland het decor van het Fortenfestival. Het publiek kan genieten van theater, films, beeldende kunst en muziek. Op een aantal locaties in de Stelling van Amsterdam en Nieuwe Hollandse Waterlinie wordt een buitenbioscoop ingericht. Op zaterdag 8 en zondag 9 september staan de activiteiten op veel forten in het teken van het Open Monumenten Weekend. Ook forten die anders niet zijn opengesteld, zijn dan geopend voor publiek.

Wanneer: zaterdag 1 t/m 9 september
Waar: Diverse locaties in de regio
Meer info: website Forten

Disney Junior Party tijdens Kinepolis Kleuterbios
Op zondag 2 september organiseert Kinepolis weer een nieuwe editie van Kleuterbios: Disney Junior Party. Met deze speciale Kleuterbios is het elk kwartaal genieten voor alle kleuters, met altijd een vermakelijk programma van drie – steeds wisselende – afleveringen van de leukste Disney Junior series. Tussendoor is Mickey Mouse op het scherm te zien als enthousiaste gastheer: vanaf het witte doek spoort hij de kinderen aan om vooral lekker mee te zingen en te dansen. Twee uur lang stilzitten is dus niet de bedoeling! Speciaal voor de Kleuterbios wordt tijdens de voorstelling het geluid in de zaal iets gedempt en het zaallicht blijft gedeeltelijk aan.

Wanneer: zondag 2 september
Waar: Kinepolis Jaarbeurs, Utrecht
Meer info: website Kinepolis

Leidsche Rijn Festival: Nieuwe Buren
Nieuwe buren, oude vrienden, vreemde vogels en rare gasten verzamelen zich op zondag voor de 19e (!) editie van het Leidsche Rijn Festival, voor een prikkelend workshop- en voorstellingenprogramma vol theater, muziek, kleinkunst en meer voor kinderen van 2-12 jaar. Met optredens van Jasper Smit, Jeroen Schipper, Wietske Vogels & Milan Seegers, Firma Kluit, Yalla Yalla, Bijlmer Steelband Kids, Harmonieorkest Vleuten, De Bazuin De Meern, In Je Makie met Sebastiaan Brussee en nog veel meer!

Wanneer: zondag 2 september
Waar: Castellum Hoge Woerd, De Meern
Meer info: website Leidsche Rijn Festival

Open dag skipiste Nieuwegein
Zondag (en zaterdag 8 en zondag 9 september) kun je bij de Skipiste Nieuwegein een kijkje nemen tijdens de Open Dagen. Dit is je kans om kennis te maken met skiën/snowboarden of om je techniek te verbeteren. Tijdens de Open Dagen van Skipiste Nieuwegein kunnen kinderen en volwassenen een proefles krijgen. Je krijgt dan 45 minuten ski- of snowboardles van een gediplomeerd en Nederlandstalige leraar. Een slim idee voor als je wilt kijken of je kind al toe is aan een skivakantie of dat je het misschien zelf wel leuk vindt om daarna een skicursus te volgen.

Wanneer: zondag 2 september
Waar: Skipiste Nieuwegein, Nieuwegein
Meer info: website Skipiste Nieuwegein 

Wil je meer uitjes? Ga dan naar www.bierenappelsap.nl. Tip: check voor je op pad gaat altijd nog even de website of Facebookpagina van de betreffende organisatie voor eventuele wijzigingen of annuleringen. 

 

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).