Bier en Appelsap tipt vijf uitjes voor ouders en kinderen | De Utrechtse Internet Courant Bier en Appelsap tipt vijf uitjes voor ouders en kinderen | De Utrechtse Internet Courant

Bier en Appelsap tipt vijf uitjes voor ouders en kinderen

Bier en Appelsap tipt vijf uitjes voor ouders en kinderen
Bier en Appelsap is een online magazine voor ouders in de regio Utrecht met tips om met je kinderen op pad te gaan. Bier en Appelsap houdt van horeca, cultuur, natuur en geeft elke week op DUIC een overzicht van de leukste weekendtips!

Bier en Appelsap is een online magazine voor ouders in de regio Utrecht met tips om met je kinderen op pad te gaan. Bier en Appelsap houdt van horeca, cultuur, natuur en geeft elke week op DUIC een overzicht van de leukste weekendtips!

de paradeDe Parade in Utrecht
Yes, de Parade komt weer naar Utrecht. Vanaf vrijdag kun je dit leuke festival bezoeken. Er zijn heel veel leuke theatervoorstellingen voor het gezin te zien, op zondagmiddag kun je meezingen met kinderband de Lollies en ook is er de KinderParade. Je kunt schilderen en knutselen, zelf poffertjes bakken of een eigen kostuum maken. En een tip: voor 16.00 uur betaal je geen entree (op de 1e vrijdag is de Parade pas om 18.00 uur open).

Wanneer: 22 juli t/m 7 augustus
Waar: Moreelsepark, Utrecht
Meer info: website van de Parade

allemaal-poppenkast-3Allemaal Poppenkast bij Podium Hoge Woerd
Op het buitenterrein van Podium Hoge Woerd is een openluchttheater ingericht. Neem een stoeltje mee of plof neer in het gras en bekijk deze zondagmiddag een leuke voorstelling met poppen, gespeeld door Jacobus Wieman. In de poppenkast van Jacobus (Koos) Wieman gebeuren vrolijke kleine wondertjes. Poppen gaan hun eigen leven leiden, ze leveren commentaar op hun bespeler en elkaar. Ze veranderen de loop van het verhaal en soms zingen ze liedjes. Poppenkast in de geest van Jan Klaassen, met verhalen over de eeuwige strijd tussen goed en kwaad en veel improvisatie. Maar dan zonder Jan, maar met Erik, een lief jongetje met blonde krullen die er alles aan doet om de avonturen tot een goed einde te brengen.

De toegang is gratis, maar je mag een vrijwillige bijdrage geven.

Wanneer: zondag 24 juli, 15.00 uur
Waar: Podium Hoge Woerd, de Meern
Meer info: website Podium Hoge Woerd

sneeuwwitje en the dwarfsSneeuwwitje en The Dwarfs in het Slottuintheater
In het Slottuintheater in Zeist kun je deze zondagmiddag weer naar een leuke voorstelling voor de hele familie. De voorstelling Sneeuwwitje en The Dwarfs wordt gespeeld door Toneel Vereniging Mariahout. Prinses Willemien wordt 16 jaar. Haar vader, de super coole koning Gerbrand, organiseert een groot feest waar de hipste band van het land optreedt. The Dwarfs zijn het helemaal! Maar prinses Willemien wil The Dwarfs niet. Ze wil geen feest. Prinses Willemien wil dat haar vader gelukkig is. Ze gunt hem een nieuwe vrouw.

Het land staat op z’n kop. Zakken brieven worden bij het kasteel bezorgd. Iedere dame wil wel koningin worden. En dan verschijnt Samantha. Het is liefde op het eerste gezicht. Maar is Samantha wel zo lief als ze zegt dat ze is?

Sneeuwwitje & The Dwarfs is een vrolijke, eigentijdse familievoorstelling voor groot en klein.

Wanneer: zondag 24 juli 14.30 uur
Waar: Slottuintheater Zeist
Meer info: website Slottuintheater

Swan-MarketSwan Market in Utrecht
Zondag kun je in Utrecht weer de Swan Market bezoeken. Je slaagt hier gegarandeerd voor leuke cadeautjes, of natuurlijk wat voor je zelf. Daarnaast kun je genieten van muziek, terras en lekkers.

Wanneer: zondag 24 juli
Waar: Vredenburg, Utrecht
Meer info: website Swan Market

woezel en pipWoezel en Pip (2+) in het Openluchttheater Amersfoort
In het openluchttheater van Amersfoort kun je zondag naar een voorstelling over Woezel en Pip! In de vrolijke, 30 minuten durende, kindershow zingen Woezel en Pip vrolijke liedjes over bekende thema’s als vriendschap, groter groeien en buitenspelen. Er is ook nog eens een prachtig boszwembad, dus als het mooi weer is, kun je het combineren met een zwempartij!

Wanneer: zondag 24 juli
Waar: Openluchttheater Amersfoort , Barchman Wuytierslaan 232, Amersfoort
Meer info: website Bosbad Amersfoort

Wil je meer tips? Bier en Appelsap selecteert elke week de leukste weekendtips om op pad te gaan met je kinderen in de regio Utrecht. www.bierenappelsap.nl 

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).