Bier en Appelsap tipt vijf uitjes voor ouders met kinderen | De Utrechtse Internet Courant Bier en Appelsap tipt vijf uitjes voor ouders met kinderen | De Utrechtse Internet Courant

Bier en Appelsap tipt vijf uitjes voor ouders met kinderen

Bier en Appelsap tipt vijf uitjes voor ouders met kinderen
Bij Circus Snor kunnen kinderen tijdens het Bier en Appelsap feestje zelf aan de slag met circusattributen
Bier en Appelsap is een online magazine voor ouders in de regio Utrecht met tips om met je kinderen op pad te gaan. Bier en Appelsap houdt van horeca, cultuur, natuur en geeft elke week op DUIC een overzicht van de leukste weekendtips!

Bier en Appelsap is een online magazine voor ouders in de regio Utrecht met tips om met je kinderen op pad te gaan. Bier en Appelsap houdt van horeca, cultuur, natuur en geeft elke week op DUIC een overzicht van de leukste weekendtips!

Lepeltje Lepeltje in Park Lepelenburg

Park Lepelenburg wordt dit weekend omgebouwd tot een eetfestijn! Tijdens Lepeltje Lepeltje kun je bij de vele foodtrucks wat lekkers halen. Maar ook is er muziek en worden er workshops voor kinderen georganiseerd.

Wanneer: 24 t/m 26 juni
Waar: Park Lepelenburg, Utrecht
Meer info: Website Lepeltje Lepeltje  

Lepeltje Lepeltje

Midzomer Twijnstraat feest

Zaterdag viert de Twijnstraat feest en kun je bij alle ondernemers uit de straat terecht voor lekkers en mooie producten. Er is muziek, theater, veel terrasjes, workshops en veel meer leuks. Een goede start van het weekend!

Wanneer: zaterdag 25 juni
Waar: Twijnstraat, Utrecht
Meer info: Facebookpagina Twijnstraat

twijnstraat markt

Bier en Appelsap feestje bij De Stadstuin

Natuurlijk maken we in deze weekendtips ook even reclame voor ons eigen feestje! Bier en Appelsap bestaat een jaar en dat vieren we o.a. met een feestje bij De Stadstuin op zaterdag. Foodtrucks Pancake Crumble, Tour de la Frite en Dine-a-Bite zijn er voor de lekkere hap. De Vintage Brothers en een dj zorgen voor swingende muziek. Bij de open piste van Circus Snor kun je zelf aan de slag met circusattributen, knutsel mee bij Stippel Kinderwinkel, er is een springkussen en op het strand kunnen je kids de mooiste zandkastelen bouwen of moddertaartjes bakken. Dus neem je kinderen mee, trommel je vrienden op en kom gezellig een drankje drinken. De toegang is gratis!

Wanneer: zaterdag 25 juni vanaf 14.00 uur
Waar: De Stadstuin, Europalaan 20, Utrecht
Meer info: Website van Bier en Appelsap

feestje Bier en Appelsap 1 jaar

A Lazy Sunday Afternoon bij Castellum Hoge Woerd

Zondagmiddag kun je voor de 1e keer genieten van een A Lazy Sunday Afternoon op het buitenterrein van Castellum Hoge Woerd. Neem een kleedje mee en luister naar lekkere muziek in het gras. Er is genoeg ruimte, dus kinderen kunnen lekker uitrazen.

Wanneer: zondag 26 juni
Waar: Castellum Hoge Woerd de Meern 
Meer info: Facebookpagina ZIMIHC

2015-09-20 10.03.19

Met liedjes door Nederland (4-8 jaar) bij Kasteel Groeneveld

Op zondag kun je in Kasteel Groeneveld naar de interactieve voorstelling Liedjes door Nederland, en zing mee met Majel Lustenhouwer, componist voor onder andere Kinderen voor Kinderen. Met elkaar ga je op ontdekkingstocht door de prenten uit het boek Nederland is een feest! van Charlotte Dematons. Hierin zitten veel spreekwoorden, spelletjes en liedjes verstopt, die natuurlijk gezongen worden. De voorstelling is geschikt voor kinderen van 4 t/m 8 jaar, maar zeker ook leuk voor het hele gezin.

Wanneer: zondag 26 juni
Waar: Kasteel Groeneveld, Baarn
Meer info: Website van Kasteel Groeneveld 

Kasteel Groeneveld

 

Wil je meer tips? Bier en Appelsap selecteert elke week de leukste weekendtips om op pad te gaan met je kinderen in de regio Utrecht. www.bierenappelsap.nl

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).