Bier en Appelsap tipt vijf uitjes voor ouders met kinderen | De Utrechtse Internet Courant Bier en Appelsap tipt vijf uitjes voor ouders met kinderen | De Utrechtse Internet Courant

Bier en Appelsap tipt vijf uitjes voor ouders met kinderen

Bier en Appelsap tipt vijf uitjes voor ouders met kinderen
Bier en Appelsap is een online magazine voor ouders in de regio Utrecht met tips om met je kinderen op pad te gaan. Bier en Appelsap houdt van horeca, cultuur, natuur en geeft elke week op DUIC een overzicht van de leukste weekendtips!

Bier en Appelsap is een online magazine voor ouders in de regio Utrecht met tips om met je kinderen op pad te gaan. Bier en Appelsap houdt van horeca, cultuur, natuur en geeft elke week op DUIC een overzicht van de leukste weekendtips!

Zaagdemonstratie en rondleiding Molen de Ster, Lombok, Utrecht

Elke zaterdag kun je bij Molen de Ster in Lombok een rondleiding krijgen van enthousiaste vrijwilligers. Zo leer je hoe de molen werkt en als het weer het toelaat, kun je zelfs een zaagdemonstratie krijgen.

Waar: Molen de Ster, Lombok, Utrecht
Wanneer: Zaterdag 27 februari, van 13.00 tot 16.00
Meer info: http://www.molendester.nu/

11025758_1010244529005304_850113803088413589_n

De grote illusionist  door het Filiaal Theatermakers

Zaterdagmiddag kun je in Podium Hoge Woerd in Leidsche Rijn naar de theatervoorstelling De grote illusionist (8+) van het Filiaal Theatermakers. Acteur Ramses Graus heeft een Zilveren Krekel gewonnen voor zijn spel in de grote illusionist! De Zilveren Krekel is de jeugdtheaterprijs van Nederland. Na afloop vindt er een animatieworkshop plaats met kunstenaar Anton Klein.

Waar: Podium Hoge Woerd, De Meern
Wanneer: zaterdag 27 februari
Meer info: http://www.podiumhogewoerd.nl/

de grote illusionist

Snacks maken voor de dieren, Gagelsteede, Utrecht

Zondag worden er van 14.00 tot 15.00  snacks gemaakt op kinderboerderij de Gagelsteede in Utrecht Overvecht. Met die kou kunnen de beesten wel iets lekkers gebruiken. Geschikt voor kinderen van 7 t/m 12 jaar.

Waar: De Gagelsteede,
Wanneer: zondag 28 februari 14.00 -15.00
Meer info: http://www.utrechtnatuurlijk.nl/activiteiten/lekkerbekken/

gagelsteede

Kinderdisco, Bistro Belle, Oud Zuilen

Bistro Belle, naast Slot Zuylen, is onlangs vernieuwd, en nu heel geschikt om met kinderen naartoe te gaan. Aanstaande zondag wordt er een kinderdisco georganiseerd. Ouders kunnen borrelen en misschien wel een hapje blijven eten en voor de kids wordt een plek ingericht waar ze lekker kunnen dansen. De kinderdisco is leuk voor kinderen t/m 12 jaar en hun ouders.

Waar: Bistro Belle, Dorpsstraat 12, Oud Zuilen
Wanneer: zondag 28 februari, 15.00 – 17.00
Meer info: http://www.bistrobelle.nl/

Belle buitenkant

Try-out Tall Tales Acrobatics (7+), Circus Diedom, Utrecht

Zondag spelen Harm en Maartje van Tall Tales Acrobatics de try-out van hun nieuwe voorstelling ‘Langs’ in Diedom. Maartje Bonarius en Harm van der Laan begonnen allebei op 7-jarige leeftijd met circus. Inmiddels is circus hun beroep en maken ze poëtische en spectaculaire voorstellingen in de stijl van het nieuwe circus. In Langs gebruiken ze acrobatiek, jongleren, magie en dans om het verhaal te vertellen van twee eenzame mensen, die zo graag samen willen zijn, dat ze elkaar voorbijschieten. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 7/8 jaar.

Waar Circus Diedom, Koningin Wilhelminalaan 4C, Utrecht
Wanneer: zondag 28 februari, 15.00 uur
Meer info: https://www.facebook.com/circusdiedom/

Circus Diedom

Wil je meer tips? Bier en Appelsap selecteert elke week de leukste weekendtips om op pad te gaan met je kinderen in de regio Utrecht. www.bierenappelsap.nl

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).