Bier en Appelsap: Uittips voor ouders en kinderen - De Utrechtse Internet Courant Bier en Appelsap: Uittips voor ouders en kinderen - De Utrechtse Internet Courant

Bier en Appelsap: Uittips voor ouders en kinderen

Bier en Appelsap: Uittips voor ouders en kinderen
Bier en Appelsap is een platform voor ouders in de regio Utrecht met tips om met je kinderen op pad te gaan. Bier en Appelsap houdt van horeca, cultuur, natuur en geeft elke week een overzicht van de leukste weekendtips!

Bier en Appelsap is een platform voor ouders in de regio Utrecht met tips om met je kinderen op pad te gaan. Bier en Appelsap houdt van horeca, cultuur, natuur en geeft elke week een overzicht van de leukste weekendtips!

Speciaal voor DUIC heeft Bier en Appelsap 5 leuke tips voor komend weekend voor je geselecteerd!

Speculaasconcert
Leerlingen en ensembles van het Utrechts Centrum voor de Kunsten (UCK) spelen van 19.00 – 20.00 uur bekende en minder bekende Sinterklaasliedjes. Ga jij ook gezellig meezingen? Na afloop is er warme chocolademelk en uiteraard speculaas!

Wanneer: vrijdag 1 december
Waar: Domplein, Utrecht
Meer info: website UCK

Spelletjes spelen en Pepernoten bakken
Voor grote en kleine mensen. Kom gezellig spelletjes spelen en pepernoten bakken in het lunchcafé van de Moestuin. Zij zorgen voor de klassiekers zoals Scrabble en Mens Erger Je Niet. Neem je zelf ook een leuk spel mee? En voor iedereen die zin heeft: ga je eigen pepernoten rollen!
Er wordt voor deeg gezorgd en de oven staat de hele dag aan. Kan je alvast een voorraadje maken voor het ‘heerlijk avondje’. Je rekent voor de pepernoten per ons een klein bedrag af in de winkel.

Wanneer: zaterdag 2 december
Waar: de Moestuin, Utrecht
Meer info: Facebookevenement de Moestuin

Kids Weekend: Coco (6+)
Ga naar het Kids Weekend bij Kinepolis Jaarbeurs om de allernieuwste Disney Pixar film Coco te bekijken! Niet alleen zie je de animatiefilm Coco, met daarvoor de korte film Olaf’s Frozen Adventure, maar er is in de bioscoop ook van alles te doen. Bij binnenkomst ontvang je een welkomstlimonade. Daarnaast zijn er allerlei activiteiten voor kinderen, zodat ze (onder meer) lekker kunnen kleuren en knutselen. Alles in Coco-stijl natuurlijk! Ook krijgt elk kindje een kleine verrassing (op=op).

Wanneer: 2 & 3 december
Waar: Kinepolis Jaarbeurs, Utrecht
Meer info: website Kinepolis

Sint & Pietendisco op De Haar
Op 2 en 3 december a.s. logeren Sinterklaas en zijn pieten een heel weekend op Kasteel de Haar! Het belooft een swingend feest te worden, waarbij het dak er nog nét niet af gaat. Houd je kind van zingen, springen, speuren en dat alles samen met de leukste pieten en natuurlijk Sinterklaas? Bezoek dan het kasteel, ontmoet Sint en swing met de pieten! De kinderen worden uitgenodigd om hun mooiste pieten-disco-outfit aan te trekken!

Wanneer: 2 en 3 december
Waar: Kasteel de Haar, Haarzuilens
Meer info: website de Haar

Sinterklaasrondleidingen in Museum Speelklok
Tot aan de verjaardag van Sinterklaas krijgt de Muzikale Kinderrondleiding in Museum Speelklok, die iedere woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag om 14.00 uur in het museum wordt gegeven, een echt Sinterklaastintje! Zing mee met de meest vrolijke sinterklaasliedjes en kom helemaal in de sferen voor pakjesavond! En uiteraard staan op de verjaardag van de goedheiligman alle rondleidingen in het teken van de Sint!

Wanneer: 2, 3 en 5 december
Waar: Museum Speelklok, Utrecht
Meer info: website Museum Speelklok

Wil je meer uitjes? Ga dan naar www.bierenappelsap.nl. Tip: check voor je op pad gaat altijd nog even de website of Facebookpagina van de betreffende organisatie voor eventuele wijzigingen of annuleringen. 

 

 

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).