Café ‘t Hoogt vrijdag weer open, filmzalen nog onduidelijk | De Utrechtse Internet Courant Café ‘t Hoogt vrijdag weer open, filmzalen nog onduidelijk | De Utrechtse Internet Courant

Café ‘t Hoogt vrijdag weer open, filmzalen nog onduidelijk

Café ‘t Hoogt vrijdag weer open, filmzalen nog onduidelijk
Het café van filmtheater ’t Hoogt gaat vrijdag weer open nadat er vorige week is vastgesteld dat er asbest in de projectieruimtes bij de filmzalen van het pand aanwezig is. De zalen zullen voorlopig dan ook de komende weken nog gesloten zijn.

Het café van filmtheater ‘t Hoogt gaat vrijdag weer open nadat er vorige week is vastgesteld dat er asbest in de projectieruimtes bij de filmzalen van het pand aanwezig is. De zalen zullen voorlopig dan ook de komende weken nog gesloten zijn.

De verwachting is dat de zalen gefaseerd weer open zullen gaan. Vanaf vrijdag 26 februari is Café ‘t Hoogt vanaf 17.00 uur weer geopend na een tijdelijke sluiting van een week. Het café was uit voorzorg gesloten.

Bij de abest-vondst zijn geen risico’s geweest voor de bezoekers. Afgelopen donderdag is tijdens een routinematig onderzoek in filmtheater ’t Hoogt vastgesteld dat er grote hoeveelheden niet-hechtgebonden asbest in het gebouw aanwezig zijn.

1 Reactie

Reageren
  1. BdV

    Als je er tijdens een voorstelling maar niet in gaat zitten boren of zagen.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).