Club Monza stopt begin 2012 | De Utrechtse Internet Courant Club Monza stopt begin 2012 | De Utrechtse Internet Courant

Club Monza stopt begin 2012

Club Monza stopt begin 2012

De Utrechtse club Monza aan de Potterstraat gaat binnenkort sluiten. Dat heeft één van de eigenaren gemeld aan RTV Utrecht. De zaak blijkt verkocht aan een ondernemer die er een sushi-restaurant wil beginnen. De eigenaren hebben aangegeven aan iets nieuws toe te zijn. Toen zich de gelegenheid voordeed om de zaak te verkopen hebben ze daar dan ook gebruik van gemaakt.

Club Monza, gevestigd in een voormalige bioscoop aan de Potterstraat, trekt ieder weekend een jong, hip en partyminded publiek met dampende clubavonden en intieme feestjes. Die avonden komen tot stand in samenwerking met verschillende organisaties. Zo is Latin Lovers er kind aan huis met haar clubnight. Club Monza werd twee jaar op rij (2009/2010) verkozen tot beste club van Nederland. De locatie bestaat uit meerdere zalen die allen zijn voorzien van moderne licht- en geluidsapparatuur en leent zich daarom uitstekend voor de organisatie van evenementen zoals beurzen, congressen, modeshows, diners, feesten en productpresentaties.

Het monumentale onderkomen van club Monza was vanaf 1945 het onderkomen van bioscoop Scala. In 1989 moest de bioscoop sluiten vanwege instortingsgevaar. Na een verbouwing werd het gebouw in 2005 heropend als club Monza. De club wist snel naam te maken in de dance-scene en wist grote dj’s aan zich te binden. Voor januari 2012 staan er nog diverse feesten gepland, maar in het voorjaar gaan de deuren definitief dicht.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).