Dagtip: Lanceringsfeest van de nieuwe jongerentak van Nivon natuurvrienden | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Lanceringsfeest van de nieuwe jongerentak van Nivon natuurvrienden | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Lanceringsfeest van de nieuwe jongerentak van Nivon natuurvrienden

Dagtip: Lanceringsfeest van de nieuwe jongerentak van Nivon natuurvrienden
Heb je nog geen plannen voor vandaag? DUIC geeft je iedere dag een dagtip!

Heb je nog geen plannen voor vandaag? DUIC geeft je iedere dag een dagtip!

Wat Lanceringsfeest NivonJong
Waar Oudegracht 32
Hoe laat 20.00 uur tot 03.00 uur
Prijs gratis, maar de bezoeker moet wel op de gastenlijst staan

NivonJong lanceert de nieuwe jongerentak van Nivon natuurvrienden, met een spectaculair feest in Utrecht. Champagne, goodiebags, live muziek en heel veel primeurs zijn een aantal aspecten die de bezoeker kan verwachten. Tweede Kamerlid voor GroenLinks Suzanne Kröger opent de avond gevolgd door de voorzitter van Nivon; Henk Schaaf, NivonJong oprichter; Iris Vermaas en NivonJong voorzitter Flore van Eerde. De hele avond is er entertainment; eten van Juuls hummus, onbeperkte foto’s uit de NivonJong photobooth, een party fotograaf en een DJ. Het feest is gratis en iedereen is uitgenodigd, maar om binnengelaten te worden moet je naam op de gastenlijst staan. Aanmelden hiervoor kan via de website.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).