Dagtip: Negentien gratis optredens tijdens ‘LIVE IN OOST!’ | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Negentien gratis optredens tijdens ‘LIVE IN OOST!’ | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Negentien gratis optredens tijdens ‘LIVE IN OOST!’

Dagtip: Negentien gratis optredens tijdens ‘LIVE IN OOST!’
Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Wat LIVE IN OOST!
Waar University College Utrecht, Campusplein 1
Hoe laat 13.00 – 18.00 uur
Prijs
Gratis

Vandaag treden negentien Utrechtse bands op in drie verschillende zalen van het Utrecht University College (UCU). Het belooft een mooie muzikale middag te worden, met een grote diversiteit aan muziekstijlen. Rock, beat en popmuziek worden door de bands semi akoestisch gespeeld. De eerste drie bands trappen af om 13.00 uur met een optreden van dertig minuten. Vervolgens zijn er vijftien minuten pauze waarin de volgende bands zich klaarmaken voor hun optreden. Dit proces herhaalt zich tot om 17.30 uur de laatste band het podium bestijgt.

Die initiatiefnemer organiseert jaarlijks twee evenementen met als doel buurtbewoners via culturele evenementen te verbinden. Kijk voor meer informatie over het evenement op de website van de organisatie.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).