Dagtip: 3voor12 Song van het Jaar Festival in TivoliVredenburg - De Utrechtse Internet Courant Dagtip: 3voor12 Song van het Jaar Festival in TivoliVredenburg - De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: 3voor12 Song van het Jaar Festival in TivoliVredenburg

Dagtip: 3voor12 Song van het Jaar Festival in TivoliVredenburg
TivoliVredenburg - Archiefbeeld DUIC
Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft een dagtip!

Wat Song van het Jaar Festival
Waar TivoliVredenburg
Hoe laat Zaal open om 15.00 uur
Prijs
€7,-

Het is weer tijd voor het 3voor12 Song van het Jaar Festival. In TivoliVredenburg start vanaf 15.00 de live-uitzending van 3FM en er komen veel artiesten voorbij. Optredens zijn er onder meer van Kensington, The Visual, De Likt, Son Mieux en Pip Blom. De hele top 100 van het jaar is te horen én de winnaar van de 3voor12 Song van het Jaar 2018.

“We zenden die dag vanaf 15.00 uur live uit op NPO 3FM vanuit TivoliVredenburg en presenteren daar de hele dag shows van artiesten die dit jaar indruk op ons maakten en die misschien wel in de Top 100 opduiken”, aldus de organisatie. Ondertussen wordt op de radio met alle 3FM dj’s afgeteld naar de onthulling van de nummer 1.

De Song van het Jaar wordt sinds 1985 gekozen. Met Osdorp Posse, Krezip, JOHAN, Kyteman, Dotan en De Staat heeft de prijs zes Nederlandse winnaars.

Tickets zijn verkrijgbaar aan de deur of online.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).