Dagtip: Grootste Utrechtse kerstmarkt ooit - De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Grootste Utrechtse kerstmarkt ooit - De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Grootste Utrechtse kerstmarkt ooit

Dagtip: Grootste Utrechtse kerstmarkt ooit
Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Wat Knus Utrecht
Waar Mariaplaats, Zadelstraat, Domplein, Vismarkt, Stadhuisplein en de Neude
Hoe laat
11.00 uur
Prijs
Gratis toegankelijk

Tijdens Knus worden ontmoetingsplekken (huiskamers) op verschillende plekken in de stad gerealiseerd waar bezoekers kunnen genieten van optredens, acts en workshops. “Bij Knus zit je met je benen op de bank, zing je mee met de muziek, en speel je alsof je weer een kind bent”, aldus de organisatie. Het programma van Knus Utrecht is samengesteld door Utrechtse makers als Het Literatuurhuis, Café Theater Festival, Stukafest, The Bakery en De Vrijstaat. De laatste neemt het kinderprogramma op de Neude voor haar rekening, en zet in op ‘de toekomst van knus’.

Daarnaast is er voor ieder wat wils op één van de vier markten (met honderden kramen) die onderdeel uitmaken van Knus. Op zowel De Zelfgemaakte Markt, DeStreekmarkt als de Swan Market zijn mooie producten te vinden. Knus vindt vandaag en morgen plaats.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).