Dagtip: Belgisch Bierfestival, expo Samar Louwe en Beroerte in Stathe | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Belgisch Bierfestival, expo Samar Louwe en Beroerte in Stathe | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Belgisch Bierfestival, expo Samar Louwe en Beroerte in Stathe

Dagtip: Belgisch Bierfestival, expo Samar Louwe en Beroerte in Stathe
Foto: Fier Belgisch Bier.
Heb je nog geen plannen voor vandaag? DUIC geeft je iedere dag een dagtip! 

Heb je nog geen plannen voor vandaag? DUIC geeft je iedere dag een dagtip! 

Wat Fier Belgisch Bier!
Waar Janskerk, Nobelstraat 193
Hoe laat 13:00-17:00 uur
Prijs €26,50

Hou jij wel van een lekker Belgisch pintje op zijn tijd? Dan moet je deze zaterdag in de Janskerk zijn. Vanaf één uur ‘s middags kan je hier tijdens de tweede editie van bierfestival “Fier Belgisch Bier!” terecht voor biertjes van bekende en minder bekende Belgische brouwerijen. Voor de entreeprijs van €26,50 krijg je toegang tot de kerk, vijf muntjes, een boekje en een speciaal proefglas. Meer muntjes zijn te verkrijgen vanaf €2,50. Meer informatie en kaarten zijn te verkrijgen via de Facebookpagina van het evenement.

Wat Expositie Samar Louwe
Waar De Utrechtse Boekenbar, Westerkade 2
Hoe laat 19:00-22:00
Prijs gratis 

Tekenaar en designer Samar Louwe (32) houdt zaterdagavond een expositie bij De Utrechtse Boekenbar, aan de Westerkade. Louwe tekent fictieve portretten met verfstiften, waardoor verrassende karakters ontstaan. Louwe’s portretten sieren al langer de muren van de Boekenbar, maar vanavond neemt hij extra werk mee, en kunnen bezoekers met hem in gesprek gaan. Het werk van Louwe is hier te zien.

 

Wat Beroerte
Waar Eetcafé Stathe, Rozenstraat 15
Hoe laat 21:00-23:00
Prijs gratis 

De Tilburgse stonerpopband Beroerte startte 2018 zonder goede voornemens, maar met een nieuw album. Vanavond spelen ze nummers van hun nieuwe album in Eetcafé Stathe, liedjes die gaan over ‘zeilen, lekker kriebelen en natuurlijk de Fiat Multipla’. Bijna literaire teksten, fijne harde drums en gitaarrifjes: vanavond is het gratis te beluisteren in café Stathe. Voor meer informatie over Beroerte, zie de pagina van de band.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).