Dagtip: Bijzondere dansvoorstelling ‘Samsara’ in Het Huis Utrecht | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Bijzondere dansvoorstelling ‘Samsara’ in Het Huis Utrecht | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Bijzondere dansvoorstelling ‘Samsara’ in Het Huis Utrecht

Dagtip: Bijzondere dansvoorstelling ‘Samsara’ in Het Huis Utrecht
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Samsara
Waar Het Huis Utrecht, Boorstraat 107
Hoe laat Van 20:00 tot 21:00 uur
Prijs €11,50

Choreografe Cheroney Pelupessy zet met Samsara een bijzondere, interdisciplinaire voorstelling neer. Drie danseressen, een muzikant en een DJ, allen van Aziatische afkomst, nemen je mee in een aspect van hun cultuur.

Het willen neerzetten van een goed imago speelt een belangrijke rol in deze cultuur en zorgt er vaak voor dat emoties en taboes niet besproken worden. Cheroney wil met deze voorstelling haar stem laten horen én zien.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).