Dagtip: Café Theater Festival | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Café Theater Festival | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Café Theater Festival

Dagtip:  Café Theater Festival
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Café Theater Festival
Waar 28 cafés in de stad
Hoe laat Tussen 18:30 en 23:30 uur
Prijs Gratis (donaties worden gewaardeerd)

Vandaag start het jaarlijkse vierdaagse Café Theater Festival in Utrecht. In 28 kroegen door de hele stad vinden dit jaar maar liefst ruim 250 voorstellingen plaats. De korte voorstellingen zijn gemaakt door een jonge generatie makers en alles komt voorbij, van muziektheater en dans tot comedy en toneel en alles ertussenin. Aan de hand van het programma op de website kun je je eigen theatrale kroegentocht samenstellen en de voorstellingen van je keuze bekijken. Wees op tijd want vol is vol.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).