Dagtip: Caligula van Theater Utrecht in de Stadsschouwburg | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Caligula van Theater Utrecht in de Stadsschouwburg | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Caligula van Theater Utrecht in de Stadsschouwburg

Dagtip: Caligula van Theater Utrecht in de Stadsschouwburg
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Caligula
Waar Stadsschouwburg Utrecht, Lucasbolwerk 24
Hoe laat Van 20.00 tot 21.50 uur
Prijs Vanaf €15,50

Regisseur Thibaud Delpeut van Theater Utrecht maakte vier jaar geleden een eigen interpretatie van de legendarische toneelklassieker ‘Caligula’ voor de vlakkevloertheaters. Nu wil hij de voorstelling graag delen met een groter publiek en brengt hij het naar de schouwburgen. Vanavond in Stadsschouwburg Utrecht wordt de eerste voorstelling van de tournee gespeeld. Caligula is een jonge keizer die na de dood van zijn zus en minnares zijn onderdanen aan een gruwelijk experiment onderwerpt. Een ijzingwekkende voorstelling. Kaarten zijn hier verkrijgbaar.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).