Dagtip: Camping Ganspoort Top 2000 Quiz - De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Camping Ganspoort Top 2000 Quiz - De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Camping Ganspoort Top 2000 Quiz

Dagtip: Camping Ganspoort Top 2000 Quiz
Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Camping Ganspoort Top 2000 Quiz

Waar Camping Ganspoort
Hoe laat 20:00 uur – 23:00 uur
Prijs €5,- per persoon 

In Camping Ganspoort wordt vanavond samen met Upbeatles een Top 2000 Quiz georganiseerd.

Een muzikaal spektakel waarbij veel klassiekers de revue passeren: van Queen tot André Hazes, van The Beatles en The Rolling Stones tot Lionel Richie en van Led Zeppelin tot ABBA, ze komen allemaal voorbij. Maar natuurlijk ook moderne sterren als bijvoorbeeld Adele, Bruno Mars, Taylor Swift en John Mayer komen aan bod in de veelzijdige, laagdrempelige maar bovenal zeer vermakelijke quiz.

De kennis van de kandidaten worden niet alleen met muziekfragmenten en -video’s getest, maar ook met foto’s, algemene kennisvragen en een afsluitende muziekbingo. Alle facetten van de ‘Lijst der Lijsten’ komen op die manier voorbij in de Upbeatles Top 2000 Quiz.

De quiz wordt gespeeld met teams van maximaal 6 personen en op het winnende team en de nummers 2 en 3 liggen prijzen te wachten.

Ook kunnen deelnemers kiezen voor een speciaal Top 2000 Quiz arrangement met 3-gangendiner, een glaasje prosecco en inschrijving voor de quiz voor slechts 25 euro per persoon. Meer informatie op de Facebookpagina.

Ook leuk:
In Camping Ganspoort wordt vanmiddag het BNNVARA radioprogramma De Gewone Man opgenomen. Presentatoren Marcel van Roosmalen en Roelof de Vries zullen live uitzenden van 12.00 tot 14.00 uur en zijn te beluisteren op NPO Radio 1, of gewoon bij Camping Ganspoort.

 

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).