Dagtip: CineFest - Continuer in Louis Hartlooper Complex | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: CineFest - Continuer in Louis Hartlooper Complex | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: CineFest – Continuer in Louis Hartlooper Complex

Dagtip: CineFest – Continuer in Louis Hartlooper Complex
Foto: Robert Oosterbroek
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat CineFest: Continuer
Waar Louis Hartlooper Complex, Tolsteegbrug 1
Hoe laat 17:45 uur
Prijs €9,50

Onder het label CineFest vertonen Springhaver en Louis Hartlooper films die net iets experimenteler zijn en bedoeld voor een kleiner publiek. Vanavond in LHC kun je Continuer bekijken. Een Franse film die het verhaal vertelt van een moeder die machteloos toekijkt hoe haar tienerzoon de ene slechte beslissing na de andere neemt, terwijl ze zelf met haar eigen problemen worstelt. Omdat ze hoopt een positieve verandering teweeg te kunnen brengen reizen ze samen met hun twee paarden een aantal maanden door Kirgizië. Een ontroerend en kwetsbaar verhaal.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).