Dagtip: Circusspektakel in Park Transwijk | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Circusspektakel in Park Transwijk | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Circusspektakel in Park Transwijk

Dagtip: Circusspektakel in Park Transwijk
Circus Sijm in Transwijk (Beeld: Facebook)
Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Wat Circus Sijm
Waar
Park Transwijk
Hoe laat
aanvang 19.30 uur
Prijs
14 euro 

Hooggeëerd publiek, Circus Sijm is neergestreken in Utrecht. Park Transwijk is vanaf dinsdagavond het decor van negen dagen vol acrobaten, paarden en clowns in een klassieke tent met gouden ornamenten en duizenden lampjes. Dit jaar wordt het publiek getrakteerd op ‘Vive le Cirque’, een hagelnieuwe show met twaalf nieuwe acts die een hommage brengen aan 250 jaar circusgeschiedenis.

Vanaf 19.30 uur zijn bezoekers van alle leeftijden welkom om circusacts uit verschillende hoeken van Europa te komen aanschouwen. Circus Sijm behoort tot de laatste reizende voorstellingen van Nederland en Utrecht is een vast onderdeel van de jaarlijkse tour. Tip van de redactie: blijf zitten tot het eind voor een adembenemend scherpschietnummer.

1 Reactie

Reageren
  1. Marieke

    Nu nog de paarden een mooie opvang bieden zonder optreden in een kleine piste en dan is het inderdaad een spectaculair circus #gebruikgeendieren

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).