Dagtip: Comedy Vibe met onder andere Jörgen Raymann en Nabil Aoulad Ayad bij ZIMIHC | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Comedy Vibe met onder andere Jörgen Raymann en Nabil Aoulad Ayad bij ZIMIHC | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Comedy Vibe met onder andere Jörgen Raymann en Nabil Aoulad Ayad bij ZIMIHC

Dagtip: Comedy Vibe met onder andere Jörgen Raymann en Nabil Aoulad Ayad bij ZIMIHC
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!Wat Comedy Vibe

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Comedy Vibe
Waar ZIMIHC Theater Zuilen, Prinses Christinalaan 1
Hoe laat Van 20:30 tot 23:00 uur
Prijs €16,00

Vanavond is het gegarandeerd lachen in Zuilen tijdens Comedy Vibe bij ZIMIHC. Ze hebben een indrukwekkende line-up comedians weten te strikken. Jörgen Raymann, Nabil Oualad Ayad, Dengboy Fu A Birti en Tim Hartog pakken het podium om jou een onvergetelijke zaterdagavond te bezorgen. DJ Shyrano zorgt voor de muziek en er zijn hapjes en drankjes. Alles draait om gezelligheid en saamhorigheid vanavond. En dat met een flinke dosis humor.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).