Dagtip: Copacabajes in Wolvenplein - De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Copacabajes in Wolvenplein - De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Copacabajes in Wolvenplein

Dagtip: Copacabajes in Wolvenplein
Foto: Robert Oosterbroek
In de voormalige gevangenis Wolvenplein vindt vandaag, en de komende dagen, het evenement Copacabajes plaats.

In de voormalige gevangenis Wolvenplein vindt vandaag, en de komende dagen, het evenement Copacabajes plaats.

 Copacabajes

Waar Gevangenis Wolvenplein
Hoe laat 10:00 uur – 18:00 uur
Prijs Gratis

Deze keer geen zand, maar vuurkorven op de luchtplaats, waar je marshmallows kunt roosteren. Voor de kinderen zijn er veel activiteiten, zoals theater, schmink en rendier-stokpaardrace. Ook kunnen mensen er terecht voor koffie, gebak glühwein en soep. Tevens is er de langste kleurplaat van Utrecht te vinden, de plaat van twintig meter lang mag door iedereen ingekleurd worden. De entree tot Copacabajes is gratis.

Ook leuk:

Vandaag is er om 12.00 uur en om 15.00 uur de familietheatervoorstelling (vanaf 6 jaar) Amboula van Yalla Yalla te zien bij Copacabajes. Tickets kosten €4,50. De voorstelling is een vrolijk verhaal over een bijzondere man. Hij heeft geen vrienden en familie, maar houdt veel van ballonnen. Hij maakt mensen graag aan het lachen en gaat op zoek naar nieuwe vrienden. De mime-voorstelling wordt gespeeld door de Tunesische acteur Achref Adhadhi en is geschikt voor de hele familie.

Bekijk voor meer informatie de Facebookpagina.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).