Dagtip: Verschillende culturele activiteiten tijdens het Utrechtse Uitfeest | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Verschillende culturele activiteiten tijdens het Utrechtse Uitfeest | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Verschillende culturele activiteiten tijdens het Utrechtse Uitfeest

Dagtip: Verschillende culturele activiteiten tijdens het Utrechtse Uitfeest
Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Wat Utrechtse Uitfeest
Waar 
Verschillende locaties in Utrecht
Hoe laat
 De hele dag door
Prijs
Gratis 

Het grote Uitfeest van Utrecht gaat vandaag van start. Daarmee wordt het culturele seizoen geopend. Op zaterdag houden ruim 80 locaties open huis, waarbij de aandacht uitgaat naar broedplaatsen en creatieve hotspots.

Het startschot voor de eerste dag van het Uitfeest wordt om 13.00 uur officieel gegeven met het project What Is the City but the People? Op het Jaarbeursplein komt een grote catwalk waarop 150 inwoners van Utrecht een zelfportret van de stad vormen. Dit is tevens de opening van het vernieuwde Jaarbeursplein.

Op het station Utrecht Centraal gaat om 11.00 uur het Internationaal Literatuur Festival Utrecht van start met de voorleesmarathon van Anna Karenina gelezen door 1000 vrouwen.

Verder openen verschillende  creatieve hotspots hun deuren en kunnen bezoekers deelnemen aan en genieten van theater, literatuur, muziek, workshops, rondleidingen, pitches en exposities.

Bekijk hier het blokkenschema.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).