Dagtip: Culturele Zondag in Utrecht-Noord | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Culturele Zondag in Utrecht-Noord | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Culturele Zondag in Utrecht-Noord

Dagtip: Culturele Zondag in Utrecht-Noord
Bron: Facebookpagina Culturele Zondagen
Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Wat Noordwaarts
Waar Op verschillende plekken in Zuilen, Ondiep en Overvecht
Hoe laat 11.00 – 18.00 uur
Prijs
Gratis

Culturele Zondagen gaat de wijken in met als eerste bestemming Utrecht-Noord. Zuilen, Ondiep en Overvecht barsten van talent, ondernemersdrang en mooie initiatieven. Daarnaast hebben deze wijken allemaal een eigen identiteit met een rijke geschiedenis.

Samen met bewoners en culturele initiatieven waaronder ZIMIHC, Cultuurspot Overvecht en Me’Kaar Utrecht is een programma samengesteld waarin de wijken centraal staan. Daarnaast presenteren ook organisaties als Universiteit Utrecht, het Centraal Museum en Architectuurcentrum AORTA zich in het noorden.

Om de bezoeker op weg te helpen hebben alle drie de wijken een eigen festivalhart waar optredens worden gegeven, verschillende rondleidingen starten en waar kennis gemaakt kan worden met initiatieven uit de wijk. Raadpleeg de website van Culturele Zondagen voor het volledige programma van vandaag.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).