Dagtip: dans en theater door de hele stad tijdens festival SPRING | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: dans en theater door de hele stad tijdens festival SPRING | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: dans en theater door de hele stad tijdens festival SPRING

Dagtip: dans en theater door de hele stad tijdens festival SPRING
Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Wat Festival SPRING
Waar
Verschillende locaties
Hoe laat
 Vanaf 12.15 uur
Prijs
Divers 

Tijdens deze editie van Festival SPRING, van 17 t/m 26 mei, zijn allerlei vernieuwende voorstellingen van hedendaagse (inter)nationale theatermakers en choreografen te zien, verspreid door de hele stad. Het thema is dit keer de relatie tussen het individu en de samenleving, ‘the one and the many’.

Vandaag zijn onder andere de volgende voorstellingen te zien:

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
Doorlopende gratis voorstelling van Dries Verhoeven. Het centrale plein lijkt een bouwplaats te zijn, maar het is eigenlijk een theatrale wereld. Dit veelbesproken kunstwerk moet een monument voor het einde van de westerse hegemonie voorstellen.
Locatie: De Neude.

The Cloud of Unknowing
Een video-installatie over de rol van wolken in ouden mythen van maker Ho Tzu Nyen.
Locatie: Stadsschouwburg

The Collective Individual Exercises
Isaac Chong Wai uit Hongkong ontwerpt eenvoudige massachoreografieën in de publieke ruimte waaraan honderd mensen deelnemen.
Locatie: Lucas Bolwerk

In Many Hands
Tijdens deze voorstelling experimenteer je zelf met objecten en ontmoet je de vreemdste fysieke verschijningen, gecreëerd door Kate McIntosh
Locatie: Stadsschouwburg

We Should All Be Dreaming
Deze voorstelling is een gechoreografeerde ontmoeting, performance en lezing tegelijk. De makers (Sonya Lindfors & Maryan Abdulkarim) nodigen deelnemers uit om samen te komen, samen te luisteren en samen te dromen.
Locatie: Palladio Kleine Geertekerkhof 1

Voor meer info klik je hier.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).