Dagtip: De Komijnen bij De Kargadoor | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: De Komijnen bij De Kargadoor | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: De Komijnen bij De Kargadoor

Dagtip: De Komijnen bij De Kargadoor
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat De Komijnen
Waar De Kargadoor, Oudegracht 36
Hoe laat 20.30 uur (20.00 uur deuren open)
Prijs 8 euro

In De Kargadoor kun je iedere derde donderdag van de maand terecht voor een extreem eigenzinnige avond. Op het podium vind je geen standaard optredens, maar artiesten die het net even anders doen.

Alles kan voorbij komen: van gesproken woord en film tot muziek en dans en alles ertussenin. Vanavond bestaat de line-up uit onder andere comedian/muzikant Roel C. Verburg, dansgezelschap het Rosa Ensemble, pianiste Ariadne Philine en poëet Joshua Baumgarten. Kaartjes zijn te koop via de website.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).