Dagtip: De slag om Stukafest in Café Hofman - De Utrechtse Internet Courant Dagtip: De slag om Stukafest in Café Hofman - De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: De slag om Stukafest in Café Hofman

Dagtip: De slag om Stukafest in Café Hofman
Café Hofman. Foto: DUIC
Heb je vanavond nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vanavond nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Wat Slag om Stukafest
Waar Café Hofman, Janskerkhof Utrecht
Hoe laat
 20:30 aanvang 
Prijs
Gratis

De 10e editie van Stukafest staat voor de deur. Elk jaar worden tijdens dit gratis festival intieme voorstellingen gehouden, van muziek tot cabaret, in studentenkamers overal in Utrecht. Vanavond strijden de bands Love Couple, Gildor en Smokes of Silver in Café Hofman voor de laatste plek in het programma op 8 februari.

Het wordt een veelzijdige avond. Love Couple is echte elektropop, Smokes of Silver speelt country en Gildor brengt psychedelische blues. Het is aan de jury, bestaande uit drie muziekjournalisten, en het publiek om te kiezen welke band het verdient om de laatste kamer te bemachtigen.

De avond start om 20:45 en om 23:15 zal de winnaar bekend gemaakt worden. Kijk voor meer informatie op de website van Café Hofman of op Facebook.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).