Dagtip: De Versnelling van Overvecht | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: De Versnelling van Overvecht | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: De Versnelling van Overvecht

Dagtip: De Versnelling van Overvecht
Archieffoto Overvecht. Foto: Robert Oosterbroek
Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Wat Verschillende activiteiten tijdens de Versnellingsweek
Waar
Overvecht 
Hoe laat
De hele week
Prijs
Gratis 

Overvecht accelereert tijdens de Versnellingsweek. Bewoners, wijkprofessionals en gemeente Utrecht hebben de handen ineengeslagen en gezamenlijk een plan gemaakt om de Utrechtse wijk versneld te ontwikkelen en te versterken. Dit plan heet De Versnelling van Overvecht.

Van zondag 24 juni t/m zaterdag 30 juni kun je op veel plekken in Overvecht De Versnelling meemaken. De Versnelling gaat over gezondheid, werk, veiligheid en samenleven en opvoeden. Iedereen is welkom voor een praatje, een kennismaking en om mee te doen met activiteiten die wijkorganisaties aanbieden.

Gisteravond werd de Versnellingsweek feestelijk geopend door de nieuwe wijkwethouder Kees Diepeveen tijdens de Cultuurproeverij bij theater Stefanus. Vandaag kan men aansluiten bij een wandeling van de buggybrigade en houdt het buurtcentrum aan de Gloriantdreef open huis. Later deze week vinden onder andere de opening van het nieuwe stationsplein Overvecht, een schaakclinic en een buurtbraderie plaats.

Het volledige programma van de Versnellingsweek bekijk je hier. Meer informatie is hier te vinden.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).