Dagtip: Dialoogbijeenkomst met muziek en Iftar - ontdek de ander bij ZIMIHC | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Dialoogbijeenkomst met muziek en Iftar - ontdek de ander bij ZIMIHC | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Dialoogbijeenkomst met muziek en Iftar – ontdek de ander bij ZIMIHC

Dagtip: Dialoogbijeenkomst met muziek en Iftar – ontdek de ander bij ZIMIHC
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Ontdek de ander
Waar ZIMIHC theater Stefanus, Braziliëdreef 2
Hoe laat Van 19:00 tot 22:30 uur
Prijs Gratis (vrijwillige bijdrage na afloop wordt gewaardeerd)

‘Utrecht in Dialoog’ grijpt de internationale dag van de culturele diversiteit aan om een feestelijke, muzikale én smakelijke avond te organiseren in Overvecht. Burgemeester Jan van Zanen is aanwezig en het Catching Cultures Orchestra zorgt voor muzikale verassingen.

De Zorgzusters Overvecht verzorgen de Iftar en er zijn zowel Nederlandse als Engelstalige gesprekstafels en een tafel alleen voor dames. Leer elkaar kennen en geniet van een heerlijke avond.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).