Dagtip: Een digitale Culturele Zondag - De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Een digitale Culturele Zondag - De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Een digitale Culturele Zondag

Dagtip: Een digitale Culturele Zondag
Foto: Uit de serie Uncanny Valley van Jakob Weber
Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Wat Culturele Zondag
Waar Diverse locaties voornamelijk in de binnenstad
Hoe laat Van 11.00 tot 21.00 uur
Prijs
Gratis tenzij anders vermeld

Racen als een gameheld, dansen op algoritmes en een gesprek met een ex-moderator van Facebook die vertelt over de donkere achterkant van dit sociale netwerk. Voor het eerst staat een Culturele Zondag in het teken van digitale cultuur. Op zondag draait het in de Utrechtse binnenstad en daarbuiten om robots, kunstmatige intelligentie, emoticons, fake news en data.
In totaal is op ruim 25 locaties programmering. Zo is er een racebaan in de parkeergarage van Hoog Catharijne en wordt in de Domkerk gesproken over de relatie tussen religie en de virtuele wereld. Ook is er aandacht voor mensen die genoeg hebben van het continu online zijn. Zij kunnen terecht bij de Ooster- en Westerkade die zijn omgetoverd tot Offline Zone. TivoliVredenburg fungeert als knooppunt waar veel thema’s samenkomen. Bekijk de website voor het volledige programma.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).