Dagtip: Een muzikale reis naar de koningin aller muziekinstrumenten | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Een muzikale reis naar de koningin aller muziekinstrumenten | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Een muzikale reis naar de koningin aller muziekinstrumenten

Dagtip: Een muzikale reis naar de koningin aller muziekinstrumenten
Archiefbeeld van de Domkerk
Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Wat Zaterdagmiddagmuziek Domkerk, De tovenaar van Bätz
Waar Domkerk
Hoe laat
15:30 uur
Prijs
Gratis, collecte bij uitgang

In de reeks Zaterdagmiddagmuziek Domkerk Utrecht vindt vandaag een bijzonder concert voor jong en oud plaats. Centraal staat de muzikale vertelling ‘De tovenaar van Bätz’ voor kinderen van 5-plus en hun familie en vrienden. De makers geven hun vertelling de volgende ondertitel mee: “De Groothertogin van Bätz is gek op muziek. Daarom heeft ze het mooiste muziekinstrument ter wereld laten bouwen: een instrument waarin alle instrumenten van een heel orkest verborgen zitten. Het liefst zou ze de hele dag niets anders doen dan luisteren naar de prachtige muziek. Of, beter nog: zelf muziek maken. Maar dat valt nog niet mee. Totdat ze op een dag een bijzonder cadeau krijgt.Theatermaker Kim Arnold en Domorganist Jan Hage nemen de bezoeker mee op een muzikale reis naar de koningin aller muziekinstrumenten.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).