Dagtip: TivoliVredenburg opent zomerse ontmoetingsplek Park 6 | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: TivoliVredenburg opent zomerse ontmoetingsplek Park 6 | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: TivoliVredenburg opent zomerse ontmoetingsplek Park 6

Dagtip: TivoliVredenburg opent zomerse ontmoetingsplek Park 6
Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Wat Opening Park 6
Waar
TivoliVredenburg
Hoe laat
 vanaf 21.00 uur
Prijs
gratis toegankelijk 

De binnenpleinen van de vijfde en zesde verdieping van TivoliVredenburg worden vanaf vandaag iedere vrijdag- en zaterdagavond omgetoverd tot een zomerse ontmoetingsplek genaamd Park 6. Er is een nieuwe indeling, meer groen en een grotere lichtgevende dansvloer.

De afgelopen jaren waren de indoorpleinen ook vrij toegankelijk tijdens Biergarten en Wintergarten. Er komt een gevarieerd programma in Park 6 met kennis & debat, midnight-comedy avonden, rond-de-tafel-toernooien, danslessen en live muziek.

Vanavond wordt er in het gloednieuwe Park tevens een Rond De Tafel-toernooi georganiseerd. Tafeltennisfanaten kunnen in teams van vier de strijd met elkaar aangaan en maken kans op een prijzenpakket.

 

1 Reactie

Reageren
  1. Niels Bokhove

    Inderdaad, TivoliVredenburg wordt steeds meer een groot buurthuis. Bingo-avondjes, toep- en klaverjaswedstrijden, e.d., zijn niet ver weg meer.
    Utrechtse parken worden door de gemeente uitgebaat als evenementplekken, dus waarom geen park binnenshuis? Kun je ook je eigen barbecue meenemen naar Park 6? Ook met echte regenbuien en storm en bliksem? En kwinkelerende vogeltjes?
    Ach, als je de exploitatie maar rondkrijgt.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).