Dagtip: Een Zzzzzinderend Nieuwjaar in de Stadsschouwburg - De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Een Zzzzzinderend Nieuwjaar in de Stadsschouwburg - De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Een Zzzzzinderend Nieuwjaar in de Stadsschouwburg

Dagtip: Een Zzzzzinderend Nieuwjaar in de Stadsschouwburg
Stadsschouwburg. Foto: DUIC
Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Wat Een Zzzzzinderend Nieuwjaar
Waar Stadsschouwburg
Hoe laat vanaf 16:00
Prijs
€5,-

Oscar Kocken & Patrick Nederkoorn trappen 2018 af met de nieuwjaarseditie van hun maandelijkse talkshow Zzzzzondag! Terwijl het glas wordt geheven gaan de heren in gesprek met een keur aan inspirerende gasten, is er livemuziek en gaat de bezoeker naar huis met mooie ideeën voor het nieuwe jaar.

Eén van die gasten is stedenbouwkundige Riek Bakker. In 1995 maakte zij al het Masterplan Leidsche Rijn. Bakker vertelt waarom Utrecht trots moet zijn op dit nieuwe deel van de stad. Ook schuift Judy Blank aan. Ze speelde op Lowlands en Pinkpop, was te zien bij De Wereld Draait Door en De Beste Singersongwriter van Nederland en trok naar de VS om daar tot verrassende samenwerkingen én een bak nieuwe liedjes te komen. In Zzzzzondag! speelt ze haar allernieuwste nummers.

Daarnaast schuiven Anne Neuteboom (won in 2015 zowel de jury als de publieksprijs bij Cameretten), Melody Deldjou Fard (Campagneleider voor Groen Links in Utrecht) en Jahkini Bisselink (Eén van de twee finalisten voor Jongerenvertegenwoordiger Algemene Vergadering naar de VN) aan. Kaarten zijn hier verkrijgbaar.

 

 

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).