Dagtip: Eerste editie buitenfestival Berliner Garten op Berlijnplein | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Eerste editie buitenfestival Berliner Garten op Berlijnplein | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Eerste editie buitenfestival Berliner Garten op Berlijnplein

Dagtip: Eerste editie buitenfestival Berliner Garten op Berlijnplein
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Berliner Garten #1
Waar Berlijnplein, Leidsche Rijn
Hoe laat Van 12:00 tot 22:00 uur
Prijs Gratis

Het lijkt wel of de mensen van RAUM wisten dat het vandaag een zomerse dag ging worden, want een betere zondag voor een buitenfestival is er niet. Vandaag is de eerste editie van Berliner Garten, een vanaf nu terugkerend festival dat ieder seizoen zal plaatsvinden in Leidsche Rijn. Zoals de naam al doet vermoeden draait het festival om al het goede van de Duitse hoofdstad. Dynamisch, ongedwongen en ganz gezellig! 

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).