Dagtip: EHBO bij honden en Het Bewind in café Stathe - De Utrechtse Internet Courant Dagtip: EHBO bij honden en Het Bewind in café Stathe - De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: EHBO bij honden en Het Bewind in café Stathe

Dagtip: EHBO bij honden en Het Bewind in café Stathe
Archieffoto DUIC
Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Wat EHBO bij honden
Waar Nautilusstraat 16
Hoe laat 13:00 tot 15:00 uur 
Prijs
31 euro 

Wil jij meer weten over alle veelvoorkomende kleine en grote ongelukken bij honden, en hoe je die kunt behandelen? Hondenschool Sammie en Spin & Kwispel geven vanmiddag een cursus EHBO-bij-honden. Tijdens de workshop komen onder andere botbreuken, bloedingen, ongelukken en maagtorsie aan de orde. Je hond hoef je niet mee te nemen, de hondenschool zorgt voor honden waar je de behandeling op kunt oefenen. Na afloop krijg je een certificaat.

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van het evenement. Kaarten kosten 31 euro en zijn online verkrijgbaar.

Wat Het Bewind bij Eetcafé Stathe
Waar Rozenstraat 15
Hoe laat van 21:00 tot 23:00  
Prijs
gratis 

De Utrechtse funkband Het Bewind staat vanavond in café Stathe. De band maakt volgens henzelf ‘lekker dansbare garagefunk’. Het avondje vol gierende saxofoons, gitaar en percussie is bovendien gratis. Meer informatie op de Facebookpagina van het evenement.

 

 

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).