Dagtip: Expositie ‘We are Nature’ met lezing in Galerie Niek Waterbolk - De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Expositie ‘We are Nature’ met lezing in Galerie Niek Waterbolk - De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Expositie ‘We are Nature’ met lezing in Galerie Niek Waterbolk

Dagtip: Expositie ‘We are Nature’ met lezing in Galerie Niek Waterbolk
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat ‘We are Nature’ met lezing
Waar Galerie Niek Waterbolk, Schoutenstraat 10
Hoe laat 19.30 uur
Prijs €8,-

Tot en met zondag kun je in Galerie Niek Waterbolk de expositie ‘We are Nature’ bekijken. De foto’s van Chantal Aimee Erhardt en tekeningen van Jacolien de Jong zijn geïnspireerd op de schoonheid en vergankelijkheid van onze natuur. Vanavond geeft botanisch filosoof Norbert Peeters een lezing temidden van de werken. Wegens beperkte plaatsen moet je je van te voren wel even aanmelden.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).