Dagtip: Expositieavond NESPOR in De Utrechtse Boekenbar - De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Expositieavond NESPOR in De Utrechtse Boekenbar - De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Expositieavond NESPOR in De Utrechtse Boekenbar

Dagtip: Expositieavond NESPOR in De Utrechtse Boekenbar
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Expositieavond NESPOR
Waar De Utrechtse Boekenbar, Westerkade 2
Hoe laat Van 18:00 tot 21:00 uur
Prijs Gratis

Daan Rietbergen, de grafisch ontwerper die de huisstijl van De Utrechtse Boekenbar ontwierp, heeft het afgelopen jaar gewerkt aan het lettertype NESPOR. Gebaseerd op een grid van drie horizontale en drie verticale vlakken en dus een letter waarbij de witruimte net zo belangrijk is als de letter zelf. Vanavond zijn tijdens de expositieavond alle 26 NESPOR karakters te zien én te koop in de vorm van lijntekeningen op A3 formaat. Onder het genot van een drankje wordt er gediscussieerd over het belang van typografie, letters en woorden.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).