Dagtip: FC Utrecht kruist de degens met Desto | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: FC Utrecht kruist de degens met Desto | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: FC Utrecht kruist de degens met Desto

Dagtip: FC Utrecht kruist de degens met Desto
FC Utrecht tijdens de eerste training van het nieuwe seizoen. Foto: Job van Gasselt
Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Wat Oefenwedstrijd Desto – FC Utrecht
Waar
Sportpark De Vryheit
Hoe laat
aanvang 19.00 uur
Prijs
7,50 euro 

Met Desto tegen FC Utrecht staat er vanavond een heuse stadsderby op het programma. De amateurs van het Vleutense Desto, uitkomend in de derde klasse, zijn de tweede tegenstander van FC Utrecht tijdens de voorbereiding. Afgelopen zaterdag liet de plaatselijke FC weinig heel van het eerste van stadsgenoot DHSC: 1-9. Om 19.00 uur mag Door Edel Spel Tot Ontwikkeling, afgekort DESTO, op het eigen sportpark de Vryheit laten zien hoe het wél moet.

Op basis van het verleden lijken de oranje-zwarten op voorhand kansloos. Desto won nog nooit tegen FC Utrecht en kwam de vorige tien ontmoetingen niet tot scoren. Desondanks belooft het een mooie, zonnige voetbalavond te worden aan de Componistenlaan in Vleuten vanavond.

Kaartjes zijn te koop aan de kassa’s van het sportpark.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).