Dagtip: FC Utrecht neemt het in Galgenwaard op tegen Levante | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: FC Utrecht neemt het in Galgenwaard op tegen Levante | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: FC Utrecht neemt het in Galgenwaard op tegen Levante

Dagtip: FC Utrecht neemt het in Galgenwaard op tegen Levante
Stadion Galgenwaard. Foto: DUIC
Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Wat FC Utrecht – Levante
Waar Stadion Galgenwaard
Hoe laat 19.00 uur
Prijs 5 euro

FC Utrecht speelt vanavond in Stadion Galgenwaard tegen Levante uit de Primera División. De oefenwedstrijd begint om 19.00 uur. Eerder speelde de ploeg al tegen DHSC (9-1) en Desto (14-0) en daarna trof het team van hoofdcoach Jean-Paul de Jong Ross County uit Schotland (2-0), Red Bull Salzburg uit Oostenrijk (0-1), het Russische Arsenal Tula (2-1), het Turkse Kasimpasa (1-4) en Portsmouth uit Engeland (1-1).

De tegenstander uit Valencia is op trainingskamp in Nederland en speelde de voorbije dagen al tegen PEC Zwolle en Feyenoord. Beide duels gingen verloren voor Levante.

Er is vrije kaartverkoop voor de wedstrijd van vanavond. Tickets zijn verkrijgbaar via internet, van 10.00 tot 17.00 uur in de FC Utrecht Fanshop en vanaf 18.00 uur bij de stadionkassa’s.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).