Dagtip: Festival op Rotsoord & Go West in de Cereolfabriek | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Festival op Rotsoord & Go West in de Cereolfabriek | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Festival op Rotsoord & Go West in de Cereolfabriek

Dagtip: Festival op Rotsoord & Go West in de Cereolfabriek
Tour d'Artistique. Bron: Facebook
Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Wat T Rotsoord Festival
Waar Rotsoord
Hoe laat 12.00 – 19.00 uur
Prijs
Gratis

Tijdens het T Rotsoord Festival is van alles te beleven. Te beginnen met de caravans van Tour d’Artistique waarin onder andere optredens zijn, korte films worden getoond en er staat een kampeerwagen waarin de bezoeker een mixbandje kan afspelen. Ook ontbreekt de populaire knuffelcaravan niet.

Naast de caravans is het podium op De Trip, voor Kwestie van Smaak en Taplokaal Gist, omgetoverd tot een tijdelijke groene oase. Hier geeft ‘De Moestuinjuf’ een workshop bloem- en zaadbommen maken. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van het evenement. 

Wat Festival Go West
Waar Cereolfabriek, Op de hoek van Kanaalweg 91 en Everard Meijsterlaan 1
Hoe laat 20.00 uur
Prijs
€10,-

Go West
Voor de tweede keer wordt in de Cereolfabriek het festival Go West georganiseerd. Een aantal lokale musici stak de hoofden bij elkaar en stelde samen met Het Wilde Westen een stevig programma samen van acts uit dit deel van de stad. Drie bands op het podium in de theaterzaal en twee singer-songwriters in de bar, met allemaal hun eigen nummers en hun eigen geluid. DJ Koen zorgt voor muziek tussendoor en deugdelijke dansplaatjes na afloop. Tickets zijn te reserveren via [email protected]

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).