Dagtip: Festival Tweetakt met onder meer Zwart Licht op de Neude | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Festival Tweetakt met onder meer Zwart Licht op de Neude | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Festival Tweetakt met onder meer Zwart Licht op de Neude

Dagtip: Festival Tweetakt met onder meer Zwart Licht op de Neude
Archieffoto van het festivalterrein in aanbouw. Foto: DUIC
Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Wat Festival Tweetakt
Waar Diverse locaties, vanavond de Neude
Hoe laat 19.00 uur
Prijs
Gratis 

Festival Tweetakt is een jaarlijks terugkerend kunstfestival. Met theater- en dansvoorstellingen, muziekoptredens, beeldende kunst, interactieve installaties en games, en cabaret en stand-upcomedy is er voor ieder wat wils.

Vanavond om 19:00 uur wordt het festival feestelijk geopend op de Neude door Floyd & Henke, samen met elf eerstejaarsstudenten van de HKU Acteursopleiding. De openingsact is een ode aan fantasie, verhalen en theater en is gratis toegankelijk voor iedereen.

Later op de avond zijn er onder meer optredens van hiphopformaties Zwart Licht en Jacin Trill. Hiervoor wordt een entreeprijs van 7 euro gevraagd.

Festival Tweetakt vindt plaats van 30 maart tot en met 15 april in diverse theaters, op het Festivalplein op de Neude en op het groene Fort Ruigenhoek in Groenekan, net buiten de stad.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).