Dagtip: Gratis filosofisch café - wat betekent autonoom leven? | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Gratis filosofisch café - wat betekent autonoom leven? | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Gratis filosofisch café – wat betekent autonoom leven?

Dagtip: Gratis filosofisch café – wat betekent autonoom leven?
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Filosofisch Café
Waar Hofman Café, Janskerkhof 17a
Hoe laat Van 20.15 tot 22.00 uur
Prijs Gratis

In Hofman Café organiseert Studium Generale van de Universiteit Utrecht vanavond het derde Filosofisch Café van dit seizoen. Vandaag is filosoof professor dr. Beate Roessler (UvA) te gast en staat de betekenis van autonoom leven centraal. Autonomie is zelf bepalen welke keuzes we maken. Maar hoe werkt dat in de dagelijkse praktijk met verplichtingen en invloeden van werk, familie en partner? De lezing is gratis toegankelijk.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).