Dagtip: Gratis lezing ‘Speaking truth to power’ Bellingcat oprichter Eliot Higgings in het Academiegebouw | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Gratis lezing ‘Speaking truth to power’ Bellingcat oprichter Eliot Higgings in het Academiegebouw | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Gratis lezing ‘Speaking truth to power’ Bellingcat oprichter Eliot Higgings in het Academiegebouw

Dagtip: Gratis lezing ‘Speaking truth to power’ Bellingcat oprichter Eliot Higgings in het Academiegebouw
Het Academiegebouw aan het Domplein. Foto: Nienke Kamphuis
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat ‘Speaking truth to power’
Waar Academiegebouw, Domplein 29
Hoe laat Van 20:00 tot 21:30 uur
Prijs Gratis

Onderzoeksjournalistiek is essentieel in een gezonde democratie. Vandaag de dag wordt deze echter wereldwijd bedreigd. Bellingcat is een onderzoekscollectief dat social media, Google Earth en online documenten gebruikt om de mensen aan de macht te controleren.

Oprichter Eliot Higgins geeft vanavond een gratis lezing waarin hij burgers op het hart wil drukken dat je niet aan de zijlijn hoeft te staan maar wel degelijk touwtjes in eigen handen kunt nemen. De lezing wordt georganiseerd door onder andere Studium Generale, Residenties in Utrecht en IMPAKT.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).