Dagtip: Gratis lezing van Marianne Thieme over haar nieuwe boek in LE:EN | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Gratis lezing van Marianne Thieme over haar nieuwe boek in LE:EN | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Gratis lezing van Marianne Thieme over haar nieuwe boek in LE:EN

Dagtip: Gratis lezing van Marianne Thieme over haar nieuwe boek in LE:EN
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Lezing Marianne Thieme
Waar LE:EN, Heuveloord 140
Hoe laat Van 20.00 tot 21.30 uur (19.30 inloop)
Prijs Gratis (wel vooraf aanmelden)

In haar nieuwe boek ‘Groeiend verzet’ doet Marianne Thieme verslag van de opkomst van het grootste ideologische exportproduct uit de Nederlandse politiek. Ze beschrijft hoe je succesvol kunt zijn door vast te houden aan je idealen. Tijdens haar lezing gaat ze hier op in, is er ruimte voor vragen en kun je het boek kopen en laten signeren. Aanmelden doe je via het Facebook evenement.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

3 Reacties

Reageren
  1. Ben

    Toch gek dat een partij die het goed vind de wet te overtreden hier weer een podium krijgt, en ik denk dat ze wel weer moord en brand gaat schreeuwen als ze haar een strobreed in de weg leggen. Ook schijnt Marianne Thieme het 2e kamerlid te zijn die het meest in een vliegtuig zit. Dus echt groen kun je dat niet noemen!

  2. Katja

    @Ben : “Ook schijnt Marianne Thieme het 2e kamerlid te zijn die het meest in een vliegtuig zit. ” Schijnt ? Feiten, graag.

  3. Ben

    @Katja : https://www.tweedekamer.nl/sites/default/files/atoms/files/reizen_15-05-2019.pdf

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).