Dagtip: Gratis live jazz muziek bij Back & Fourth | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Gratis live jazz muziek bij Back & Fourth | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Gratis live jazz muziek bij Back & Fourth

Dagtip: Gratis live jazz muziek bij Back & Fourth
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Jazz Night
Waar Back & Fourth, Loeff Berchmakerstraat 4
Hoe laat Van 21:00 tot 01:00 uur (vanaf 19:00 deuren open)
Prijs Gratis

Helaas valt het weer vandaag vies tegen en zit de week breken met een koud biertje op het terras er vanavond niet in. Gelukkig zijn er fijne alternatieven om van de woensdagavond te genieten. Back & Fourth organiseert elke woensdag Jazz Night. Drummer Jean-Clair de Ruwe nodigt elke week nationaal en internationaal top-jazztalent uit om een muzikale sessie neer te zetten. De toegang is helemaal gratis en terwijl je van de optredens geniet kun je je laten verwennen met een hapje en een drankje.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).