Dagtip: Gratis optreden van Claw Boys Claw | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Gratis optreden van Claw Boys Claw | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Gratis optreden van Claw Boys Claw

Dagtip: Gratis optreden van Claw Boys Claw
Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft een dagtip!

Wat Optreden Claw Boys Claw
Waar
LE:EN, Heuveloord 140
Hoe laat
Vanaf 16.00 uur
Prijs
Gratis

Zaterdag treedt Claw Boys Claw op in een uitverkocht De Helling maar daarvoor zijn ze om 16.00 uur gratis te bewonderen bij LE:EN. De legendarische band zal een korte set spelen in het restaurant. Claw Boys Claw is in 1983 opgericht en stond eerder al op het podium van Pinkpop en TivoliVredenburg.

Wat A Christmas Carol
Waar
Geertekerk
Hoe laat
Van 20.15 tot 21,45 uur
Prijs
€15,-

A Christmas Carol
Geen Kerstmis zonder Scrooge. Beleef de klassieker van Charles Dickens zaterdag in de Geertekerk in Utrecht. Gijs Meeusen vertelt het verhaal met musici van het Cugnon Project (voor deze productie omgedoopt tot het Ebenezer Orkest) onder leiding van Chris Duindam. In een voorstelling met speciaal geschreven spookachtige filmmuziek is de vlerk Scrooge voor even weer springlevend. Bekijk de website voor meer informatie.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).