Dagtip: Gratis rondleiding door het prachtige Paushuize aan de Kromme Nieuwegracht | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Gratis rondleiding door het prachtige Paushuize aan de Kromme Nieuwegracht | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Gratis rondleiding door het prachtige Paushuize aan de Kromme Nieuwegracht

Dagtip: Gratis rondleiding door het prachtige Paushuize aan de Kromme Nieuwegracht
Foto: Bas van Setten
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Rondleiding Paushuize
Waar Paushuize, Kromme Nieuwegracht 49 (melden op de binnenplaats)
Hoe laat Vanaf 11:00 uur
Prijs Gratis

Het Paushuize huist een bolwerk aan prachtige verhalen en historische objecten. Tijdens de gratis rondleiding krijg je een kijkje in het huis en de mooie zalen. De conservator geeft de rondleiding en kan je alles vertellen over het historische monument, de bouwhistorische en archeologische vondsten en de kunsthistorisch interessante objecten in dit stadspaleis dat ooit gebouwd is voor de enige Nederlandse paus, Paus Adrianus uit Utrecht.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).