Dagtip: Hashtag #6 over je schermverslaving met Nicolaas Veul en Rosa van Rijsingen | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Hashtag #6 over je schermverslaving met Nicolaas Veul en Rosa van Rijsingen | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Hashtag #6 over je schermverslaving met Nicolaas Veul en Rosa van Rijsingen

Dagtip: Hashtag #6 over je schermverslaving met Nicolaas Veul en Rosa van Rijsingen
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Hashtag #6
Waar TivoliVredenburg, Vredenburgkade 11
Hoe laat Van 20:00 tot 21:30 uur
Prijs €10,00

Hoe vaak per dag kijk jij op je scherm zonder dat je eigenlijk weet waarom? En wist je dat een kwart van de dertienjarige kinderen inmiddels bijziend is? Nicolaas Veul is programmamaker bij de VPRO en verkende de industrie achter Instagram. Rosa van Rijsingen is psycholoog en verslavingsdeskundige.

Vanavond wordt onze telefoonverslaving onder de loep genomen en wordt er gesproken over wat je er tegen kunt doen. Tickets bestel je via de site.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

1 Reactie

Reageren
  1. MJPD

    € 10,00 betalen om te horen dat er op je telefoon ook een knop zit om ‘m uit te zetten.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).